top of page
IMG_9478.JPG

OM VORES GÅRD

Oplagt landbrug

Øster Hegnet er en gård fra slutning af 1800-tallet, det nuværende stuehus er bygget i 1946. Der er et jordtillæggende på 6,6 ha, som fordeler sig på på forskellige beskyttede naturtyper som skov, overdrev og strandeng. Vi overtog det som et nedlagt landbrug, men vi synes det var oplagt!

Af naboen har vi lejet jord, som vi dyrker jordbær, kartofler og græskar på. Det er vores mål at finde flere produkter, som kan passe ind i vores sæson og som kan give folk den helt rigtige sommer-vibe. 

Vi bor cirka 20 km nord for Skive ved Thise, placeret midt i den skønneste natur på Salling.

Vi ønsker at få folk ud og få en god oplevelse og lade dem smage det bedste vi har at byde på. Samtidig kan du nyde udsigten over Limfjorden og skimte Himmerland på den anden side af vandet.

Foruden det landbrug vi driver, ønsker vi i videst muligt omfang at være selvforsynende med kød og grønt. Derfor har vi høns året rundt og lejlighedsvist grise og kyllinger til slagt. Vi har en stor køkkenhave og et drivhus med plads til de mere varmekrævende sorter. 

Om os: Our Farm

OM OS

En familie af medarbejdere

Øster Hegnet er en familie drevet gård. Vi er en familie på 4, Marian, Andreas, Gry på 2,5 år og Karl på 1,5 måneder.

I sæsonen vil du, når du besøger gården, kunne møde nogle af vores medarbejdere, heriblandt ungarbejdere fra lokal området.

De spiller en vigtig rolle for at få tingene til at gå op og de gør en kanon indsats.

Med rødder i dansk landbrug med historie langt tilbage, er det en naturlig del af vores liv og identitet at dyrke afgrøder og bo på landet.

Her er der højt til himlen og skønt at være og netop det, er hvad vi ønsker at give dig som oplevelse når du besøger os.

IMG_8827.jpeg

MARIAN WIBHOLM JUST

Housekeeper
Gårdbutiksbestyrer

Landbrugsmedhjælper

Marian er uddannet Agronom med husdyr som special. Marian er på barsel på 2. barn, Karl og har til dagligt styr på hus og familie.

Marian har overblikket over gårdbutik og er at finde rundt på gården.

Marian er opvokset på et planteavlbrug på Salling, som hendes familie driver.

IMG_8250.jpeg

ANDREAS MØLLER MORTENSEN

Makkerøv
Salgschef

Innovationsmester 

Andreas er uddannet Agro Business Manager og har ansvaret for hvad der sker i marken, lige fra etablering af afgrøder, til salg heraf. Andreas er altid i gang og får ofte nye idéer.

Andreas er opvokset i et mindre landbrug på Langeland hvor hans forældre stadig bor og det har altid været i hans interesse af dyrke jord.

Om os: Meet the Team

FAQS

ER HUNDE VELKOMMEN I MARKEN VED PLUK SELV?

Nej - Af hensyn til andre gæster som måske ikke bryder sig om hunde beder vi jer om at lade jeres hunde blive i bilen

HAR I HUNDE?

Ja, en Labrador og en Jack Russel terrier

HAR I KUNDETOILET?

Ja, der er toilet som kan benyttes af gæster

Om os: FAQ
bottom of page